pawelekch 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 Witam, Poszukuję małego serwera pod własną stronę domową, Parametry serwera: 1Gb pojemności, 3Gb transferu miesięcznego, konta pocztowych e-mail, bazy MySQL, konta FTP, subdomen, Możliwość podpięcia/zaparkowania domen cPanel, Cena do 50zł/rok, Swoje oferty proszę kierować w tym temacie, bądź wysyłać na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 hekko.pl masternet.pl http://insane.pl/ Ale tani nie = się dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelekch 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 A jakie ty bys polecil z tych pewnych ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 Poszukuję małego serwera pod własną stronę domową, Parametry serwera: 1Gb pojemności, 3Gb transferu miesięcznego, Swoje oferty proszę kierować w tym temacie, bądź wysyłać na PW. Zapraszam do skorzystania z naszej promocji dla użytkowników WHT. Konto z 1,1 GB pojemności i 11 GB transferu to koszt tylko 39 zł + VAT rocznie (47 zł 58 gr z VAT). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 wszystkie z poleconych są pewne ja polecam prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 A jakie ty bys polecil z tych pewnych ?? Jak chcesz serwer w PL to hekko.pl masternet i insane remis ze wskazaniem na insane ponieważ mają ciekawą promocję i będziesz miał akurat pakiet pod wymagania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2007 Hmm, chyba nie zauważyliście że jednym z wymagań jest cPanel . Z podanych tutaj przez was firm tylko prohost spełnia ten warunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webadmin 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2007 ja bym polecil proste.pl - nie ma cpanela, ale akurat dla mnie to plus ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach