ciechowski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 To raczej ważny zapis. Tyle, że ważny jest z piczeczątką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 jak juz tyle ot to moze jeszcze moje 2 słowa. darmowe programy od microsoftu to bzdura, ponieważ z tego co wiem aby szkoła uczestniczyła w programie musi wpłacić XXX $ a więc defakto szkoła płaci za to oprogramowanie... ( no chyba że mnie prof wprowadził w błąd ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Tak - szkoła/uczelnia musi mieć podpisaną umowę z Microsoft, aby móc korzystać z ich oprogramowania. Ale już student nie musi płacić. Z tego co wiem, to nie ma tak łatwo "ankeita, formularz" i masz free dostęp. Trzeba być studentem tej uczelni. A w momencie, jak już kończysz edukacje, to niby dalej masz konto w MSDN AA, ale już praktycznie ściągasz nie legalnie... - taki jest wymóg z tego co wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 Wprawdzie troche offtopujemy ale co tam Uczelnia płaci za oprogramowanie pobrane przez studentów. W programie MSDNAA nie uczestniczy cała uczelnia, tylko pojedyncze wydziały (matematyczne, informatyczne itp) Oprogramowanie w MSDNAA jest wszędzie takie same, ale nie zawsze jest ono dostępne bezpośrednio w ELMS (system dystrybucji oprogramowania) i czasami potrzebny jest kontakt z kimś z uczelni. Soft jest darmowy, ale nie można go używać do celów komercyjnych. Soft można używac dożywotnio, ale po skończonych studiach nie wolno go aktualizować (chodzi o upgrade'y a nie updaty). Wszystko o MSDNAA można znaleźć tutaj http://www.e-academy.com/IT_MSDNAA_main.cfm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2007 Ehmm... to dla mnie logiczne że microsoft nic nie da za free, ktoś myślał inaczej? Nawet ściągniecie weryfikacji legalnego systemu z IE 7 - dzięki temu zwiększyli popularność swojej przeglądarki. /Ps - Może to ktoś rozdzieli na 2 tematy? :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trans 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 i co jak tu się skończyło? Leaseweb odwołało się i wygrała czy co? Bo coś ucichło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 tam dalej sa torrenty i beda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 Może to was zainteresuje http://www.pardon.pl/artykul/4386/pierwszy...wo_na_zlosc_usa pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach