myslupsk 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 Witam! Szukam serwera na stronę www, w którym po wrzuceniu pliku wynik ma wyglądać następująco: Database Extension OK XML Extension OK XSLT Extension OK GD Extension OK GD GIF read OK GD GIF write OK GD JPEG read/write OK GD PNG read/write OK i jeszcze jedno posiada cpanel, a nie confixx. Czy ktoś może mi taki polecić? pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 XSLT Extension OK A nie chcą Ci tego zrobić tam gdzie teraz jesteś? Przecież to (w pewnym uproszczeniu) odpowiednik CSS dla XML-a... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 Na prawdę jest aż tak duży problem z tym na hostingach? Gdzie aktualnie masz konto z takim wynikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myslupsk 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 A nie chcą Ci tego zrobić tam gdzie teraz jesteś? Przecież to (w pewnym uproszczeniu) odpowiednik CSS dla XML-a...Tak "chodzę" z tą moją stroną po sieci i szukam,..szukam. Zawsze jest coś nie tak. W końcu trafiłem na te forum. Pytanie , czemu tak późno:) Tutaj poczytałem o i365.pl i ... zamówiłem u nich konto. Niestety kiedy już te konto (dokładnie wczoraj) zostało aktywowane okazało się, że Xslt Failed i chociaż jestem tu amatorem to zadałem im pytanie czy nie mogą coś z tym zrobić. Hmm.. To chyba trudne pytanie bo mijają już 24 godziny a odpowiedzi jak nie ma tak nie ma:(Poczekam. Tylko jak oni mają taki..zapłon to trzeba się zastanowić..i może szukać znowu innego usługodawcy.Na prawdę jest aż tak duży problem z tym na hostingach? Gdzie aktualnie masz konto z takim wynikiem?Tak, bardzo duży. Do tego zauważyłem, że kiedy wrzucam plik .hataccess (ten plik jest niezbędny do funkcjonowania tej strony) to tam gdzie go widzę strona działa poprawnie, a gdzie znika na serwerze pokazują się błędy. Dlatego cpanel a nie confixx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 A co ma plik .htaccess to rodzaju panelu administracyjnego? nie kumam.... Wgrywasz go na konto do odpowiedniego katalogu i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 Z tego co się orientuję to to można wyklikać w apache update w cpanelu. Nawet nie trzeba manualnie kompilować więc najprawdopodobniej przeoczyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach