thomas01 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 Szukam serwera pod nowy serwis społecznościowy. Nie wiem jak mi sie to rozwinie, dlatego nie mam sprecyzowanych wymagań. Ludzie będą tam wrzucać zdjęcia, więc miejsce to min 10GB. No i koniecznie płatność miesięczna! Max 50zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 Jak płatności miesięczne to prohost.pl insane.pl no i neteasy.pl bo się akurat łapiesz na ich tygodniową promocję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 U nas również płatności miesięczne.. 14 dni testu, a jak się zdecydujesz na rok to i domenka gratis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 Ludzie będą tam wrzucać zdjęcia, więc miejsce to min 10GB.No i koniecznie płatność miesięczna! Max 50zł. Zapraszam do nas. Serwer Biznes (10 GB miejsca, 50 GB transferu) to wydatek tylko 19 zł + VAT miesięcznie lub 149 zł + VAT rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.b 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2007 Hi! Mozemy zaoferowac 10 GB / 50 GB transferu/ inne standardowe parametry bez ograniczen. Cena roczna (nie bawimy sie w pobieranie miesieczne kilku "groszy" ) - 99,00 PLN Numer oferty: 71911025 Z pozdrowieniami t.m.benert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach