Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2007 Proszę Państwa, Polska pierwszy raz w historii wywalczyła awans do finałów mistrzostw Europy! Gratuluje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2007 JEJEJE Ebi Smolarek! w końcu! a wystarczyło tylko wybierać właściwie, a nie jak tępaki - poprzedni trenerzy.. (choć Żurawski to akurat wyjątek, bo nie powinno go być w kadrze heh) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2007 ...choć Żurawski to akurat wyjątek, bo nie powinno go być w kadrze heh... A ja tam wierze w Beenhakkera i myślę ze wie co robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2007 nie ma co sie podniecac, jesli by przegrali to zaoszczedzilibysmy na wyjezdzie a tak to podroz i ze dwie noce w hotelach calej druzynie trzeba bedzie oplacic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetJaro 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2007 Również kibicowałem i cieszyłem się z wyniku I gratulacje dla naszych piłkarzy, trenera i.. wiernych kibiców A co do Żurawskiego. Jego nieobecność można zauważyć w pierwszej połowie z Kazachstanem, choć prawdą jest to, że pewnie troszke zlekceważyliśmy Kazachów. Wszedł na boisko i zaczeło się układać. Może skuteczność (w sensie strzelone bramki) jego jest znikoma, zawsze jakoś kieruje drużyną. Trzeba jednak przyznać, że samym Ebim daleko nie zajedziemy, trzeba troszke zmian w ataku jednak trójka Żurawski-Krzynówek-Smolarek jak narazie spisuje się dobrze. Miejmy nadzieje, że Leo podejmnie kolejne słuszne decyzje jeżeli chodzi o atak i przełamie niemoc polskich napastników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach