jkopacze 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2007 Witam, Podejmę dowolnej wielkości zlecenia z zakresu administracji, konfiguracji i wdrożeń na systemach Linux/Unix. Najchętniej praca zdalna, ew. mogę dojechać w okolicach Trójmiasta. Posiadam doświadczenie z: • Software – Apache, Ligttpd, php, MySQL, PgSQL, Exim, Postfix, ClamAV, PureFTP, ProFTP, SpamAssassin, Zabbix, Nagios i inne • Sieci - wiedza na temat podstawowych protokołów sieciowych (TCP/IP, HTTP, DNS, SMTP, FTP, SNMP, VPN, DHCP) • Systemy – Debian, Fedora, OpenSuse, CentOS, Ubuntu, FreeBSD, Gentoo, PLD, others Chętnie stałą obsługę serwerów w rozliczeniu ryczałtowym. Mail: jkopacze<at>gmail.com , admin<at>perfectsystem.pl Pozdrawiam grupowiczów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarrowGroup 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2007 Witam, jestem zainteresowany oferta poszukuje administratora, poprosze o kontakt mail:/ mariasza@wp.pl ; GG 5511783 ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 kolejne wcielenie rusela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 kolejne wcielenie ruselaKto? jkopacze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 Kto? jkopacze? To nie jest wcielenie rusela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jkopacze 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2007 kolejne wcielenie rusela Ktoś mnie już tak nazywał, na szczęscie pojawiłem się na forum długo po zniknięciu rusela. Jeżeli tak uważasz, to poprostu nie korzystaj z usług. Pozdrawiam, jkopacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2007 Ktoś mnie już tak nazywał,ja To nie jest wcielenie rusela.nomten mily pan pracowal w serwerydedykowane.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2007 nie miałem na myśli Jkopacze tylko MarrowGroup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jkopacze 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2007 nie miałem na myśli Jkopacze tylko MarrowGroup. A to bardzo przepraszam. Pozdrawiam, jkopacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach