patrol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2007 Potrzebuje dedyka z windowsem tak do 300 zl miesiecznie, 1gb ram jakis proc 2 rdzeniowy 2,2GHz. podpowiedzcie cos, bo ja nie mam juz sily szukac ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2007 Myślę że oferta ovh.pl będzie dla Ciebie odpowiednia. Niby dają tam p4 ale jak dobrze trafisz(tak jak ja ) to dostaniesz 2 jajeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2007 webh.pl: to żadne dwa jajeczka ale zwykłe P4 HT . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2007 Athlon 64 3800+ 1 GB DDR2 800 1 x 160 GB SATA II OS Windows XP 200zł/ m-c + 200zł setup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2007 w ovh.pl nie trzeba czasami dodatkowo placic za windowsa miesiecznie ?? Co myslicie to tej ofercie http://allegro.pl/item263294584__serwer_de..._ibm_promo.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2007 Pierwsze 2-3 miesiące masz bodajze za darmo. Pozniej musisz placic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sug83 14 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2007 Ciężko będzie w tej cenie z OSem. Może pomyśl nad możliwością serwera z instalacją systemu z Twojej płyty/twój cd-key za pomocą KVM'a. Wtedy spokojnie masz za 279 zł/mies Dual Core E2160 w Serwerydedykowane.pl Tak też instalowałem swojego Webedition. Osobiście polecam chociaż opinie są podzielone. Ale bynajmniej nie musisz się obawiać o kontakt z ludźmi, kwestie księgowe, dodatkowych opłat za przelewy itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2007 na serwerydedykowane.pl za start servera chyba trzeba zaplacic 300 zl a to mi nie na reke jak server gry padl by po 1 lub 2 miechach, i ile czasu trwa taka instalacja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sug83 14 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2007 Instalacja do 5 dni roboczych chyba ze cos sie zmienilo od ostatniego razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 patryk ja dostalem Intel® Pentium® Dual CPU E2180 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 webh.pl: ale to tak przypadkiem czy po prostu wszystkim dają takie serwery? Bo sam bym skorzystał z tej oferty i przeniósł tam parę prywatnych rzeczy jeśli zamiast P4 3 GHz można dostać Dual Core'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 Nie mam pojęcia jak to się stało, możliwe że nie mieli na stanie p4 i dali mi taki zamiennik . Jest jeszcze opcja że montują w nowe maszyny już te procki a ich nowa oferta będzie zawierała własnie ten procesor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozpusta 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2007 http://serwerydedykowane.pl/klienci.php jest baner Webd.pl ze niby ich klienci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach