Nex@pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 Witam, walnę prosto z mostu Wymagania: - Minimum 1GB przestrzeni - może być współdzielona między wszystkie usługi (poczta, mysql, shell czy inne) - Minimum na początek to 20GB transferu miesięcznego, ale im więcej tym lepiej - Cpanel, ew. coś podobnego, musi być phpmyadmin, mozliwość ściągania backupów i ich tworzenia. Webmail, i inne takie standardowe pierdółki - Kilka baz MySQL, min. 2 - Szykie łącze, a mianowcie download z serwera im szybciej tym lepiej - serwis posiada trochę grafik, i na 30kB/s (kilobajtów) zbyt długo się ładuje. (oczywiście będzie to zmienione, ale nie zmienia to faktu, że jezeli można szybciej to chyba warto ). upload na serwer to myślę, że nawet 60kB/s (kilobajtów) wystarczy. - oczywiście w miarę bezawaryjny oraz serwer umiejscowiony w Polsce, choć niekoniecznie musi to być ten kraj miodem płynący na razie to chyba tyle... ew. jak sobie coś przypomnę to dodam. Kryteria cenowe to max 300zł za rok. Chcę zapłącić z góry za rok, więc jak są jakieś rabaty, etc. to lepiej Z góry wielkie dzięki za pomoc w poszukiwaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 neteasy.pl spełnia ww wymagania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 Możesz spróbować u nas. Oferta ze stopki, jeszcze kilka pakietów zostało, w tym tygodniu przenieśliśmy się ostatecznie do Polski. 14 dni darmowego testu obowiązuje każdego ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nex@pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 Hm... tylko zastanawia mnie fakt ładowania się strony neteasy.pl Troszkę wolno, no i nie mają za bardzo cpanela, a niestety, od paru lat tylko jego używałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 Załóż konto testowe i sam sprawdź jak działa. Ładowanie głównej strony neteasy jest mylące bo tak ją pocięli (i tworzą nową ). Co do panelu. Mam kilka kont i osobiście wolę DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nex@pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 Założyłem, w końcu trzeba sprawdzić każdą ofertę Zobaczymy, na pewno podam jak wkońcu coś wybiorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 Test do końca nie będzie miarodajny bo przenoszą się do serwerowni w PL, więc pingi na pewno pójdą w dół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nex@pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 No tak, ale ja serwer musze kupić teraz - na starym brakuje mi już miejsca i transferu na jeden z serwisów www. Taka zabawa z przenoszeniem 200mb w tę i z powrotem trochę upierdliwa jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2007 Może plan medium albo platinium u nas? Cpanel i do około 300zł. Hosting w Polsce. www.prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2007 - Minimum 1GB przestrzeni - może być współdzielona między wszystkie usługi (poczta, mysql, shell czy inne)- Minimum na początek to 20GB transferu miesięcznego, ale im więcej tym lepiej Zapraszam do nas, powyższe wymagania spełnia linia serwerów Biznes, np.: - Biznes Mini z 3 GB powierzchni i 33 GB miesięcznego transferu za jedyne 99 zł + VAT rocznie - Biznes z 6 GB powierzchni i 66 GB miesięcznego transferu za jedyne 199 zł + VAT rocznie (z opcją płatności nawet co miesiąc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2007 Witam, zapraszam do skorzystania z oferty webh.pl Największy pakiet spełnia Pana wymagania, jego cena to 350zł rocznie lecz po użyciu kodu rabatowego cena ta wynosi 297,5zł. Pozdrawiam Kozak Kamil webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2007 No tak, ale ja serwer musze kupić teraz - na starym brakuje mi już miejsca i transferu na jeden z serwisów www. Taka zabawa z przenoszeniem 200mb w tę i z powrotem trochę upierdliwa jest A to nie Ty będziesz przenosił Jak uruchomią serwerownię to konta automatycznie przeniosą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach