lesio 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 Tak na początek witam w końcu wszystkich forumowiczów! Od kilkudziesięciu minut jest raczej całkowity pad nowego "profesjonalnej serwerowni Livenet.pl" łącznie z trzema serwerami hostingu. Pzdr. @Lesio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 no nie wiem mi tam się http://livenet.pl/ wczytuje no problem zawsze szybko a pad to każdemu może się zdarzyć nie ? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 Mnie też wszystko działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 Mi też teraz działa, ale host-tracker jednak złapał przerwę na ok. 30-50 minut w zależności od serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryzy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2007 Wczoraj ATMAN chwilowo padł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2007 U mnie gra i bucy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach