Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 Witam, szukam jakiegoś dosyć dobrego konta shell abym mógł uruchomić na nim server do Enemy Territoy - po prostu nie chcę przepłacać na normalnym serwie a wiem że shelle nie są złe do tego celu. Zależy mi na małej awaryjności, dobrych pingach (najlepiej poniżej 60) oraz dosyć niskiej cenie, pojemność nie jest ważna. Co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 Niskie pingi i tanio? Żart nie? Teraz to przyszła moda na serwery gier na shellach insane.pl spytaj się czy można ale wątpię bo shelle są ostro limitowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 Co mnie sie widzi ze jak chcesz najtaniej to tylko vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 szukam jakiegoś dosyć dobrego konta shell abym mógł uruchomić na nim server do Enemy Territoy - po prostu nie chcę przepłacać na normalnym serwie a wiem że shelle nie są złe do tego celu.Zależy mi na małej awaryjności, dobrych pingach (najlepiej poniżej 60) oraz dosyć niskiej cenie, pojemność nie jest ważna. Zerknij na ofertę Shells.pl. Przypuszczam, że ew. konieczny będzie kontakt w celu stworzenia indywidualnego planu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2007 Niskie pingi i tanio? Żart nie? Tanio, tudzież niska cena to generalnie pojęcie względne. Dla jednego - powiedzmy - shell za 1000zł rocznie to będzie tanie jak barszcz, dla drugiego już 100zł rocznie to będzie kupa szmalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach