kero19 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2007 Przy próbie zmiany dnsów domeny *.pl utrzymywanej w ovh na dnsy mojego serwera mam błąd: Błąd przy aktualizacji domeny: Dns zone not yet ready $TTL 86400@ IN SOA ns.xxx.pl. root.xxx.pl. ( 8H 2H 4W 1D ) IN NS ns1.xxx.pl. IN NS ns2.xxx.pl. IN MX 10 mail.xxx.pl. *.xxx.pl. IN A xxx.xxx.xxx.xxx xxx.pl. IN A xxx.xxx.xxx.xxx xxx.pl. IN TXT "v=spf1 a mx ip4:xxx.xxx.xxx.xxx ~all" ns1 IN A xxx.xxx.xxx.xxx ns2 IN A xxx.xxx.xxx.xxx mail IN A xxx.xxx.xxx.xxx localhost IN A 127.0.0.1 www CNAME xxx.pl. ftp CNAME xxx.pl. O co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2007 Seriala nie widzę: $TTL 86400@ IN SOA ns.xxx.pl. root.xxx.pl. ( 2007110601 ;SERIAL 8H 2H 4W 1D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kero19 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2007 Sory, seriala niechcący usunąłem podczas "cenzurowania" postu. Więc nie w tym leży problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2007 Kurde, ludzie... Ktory raz mozna powtarzac, ze nie da sie niczego zdiagnozowac z ocenzurowanych domen? Szklane kule, ktore dzialaja z jakas domena na jakims serwerze sa niestety, na chwile obecna, poza moim zasiegiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach