marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2007 Odsprzedam maszyne od 15.11 w serwerowni FastIT (Niemcy) Procesor: AMD Athlon X2 4200+ (2x2,2 GHz) Pamięć RAM: 1024 MB Transfer: 1000GB/mc Dysk: 200GB Łacze: 100 Mbit/s Ilość adresów IP: 1 /Każdy kolejny 8zł/mc Opłata miesięczna: 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 Rowniez bedzie od 15tego do wziecia maszyna: Procesor: AMD Sempron 2800+ Pamięć RAM: 1024 MB Transfer: 750GB/mc Dysk: 120GB Łacze: 100 Mbit/s Ilość adresów IP: 1 /Każdy kolejny 8zł/mc Opłata miesięczna: 135zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 Jak wygląda umowa i płatność? Bezpośrednio do SB? :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2007 Polecam pana mam dedyka wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 Umowa miesieczna. Platnosc sam dokonuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2007 jak server z windowsem to byl bym zainteresowany ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2007 Tylko linux. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2007 a ma ktos moze oferte dedyka tak do 300 zl z windowsem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uki 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2007 A FreeBSD da rade?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2007 Niestety nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nib1 1 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2007 Czy ilosc dedykow jest nielimitowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2007 Jesli limitowana. To sa maszyny z ktorych korzystalem. Zostala tylko 1 maszyna: Procesor: AMD Athlon X2 4200+ (2x2,2 GHz) Pamięć RAM: 1024 MBTransfer: 1000GB/mc Dysk: 200GB Łacze: 100 Mbit/s Ilość adresów IP: 1 /Każdy kolejny 8zł/mc Opłata miesięczna: 200zł oraz: Procesor: AMD Sempron 2800+ Pamięć RAM: 1024 MB Transfer: 750GB/mc Dysk: 120GB Łacze: 100 Mbit/s Ilość adresów IP: 1 /Każdy kolejny 8zł/mc Opłata miesięczna: 135zł (dostepna w kazdej chwili) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2007 Dostępne są jeszcze ? :] (raczej ten mocniejszy) Jak z panelem itp? Wystawiasz faktury? Dało rade by przetestować przed zakupem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2007 Faktury bede mogl wystawiac od nowego roku. Posiadam jeszcze 1maszyne AMD Athlon x2 4200 Niestety panelu nie ma, mozliwosci testu tez nie, mozesz jedynie zapytac inne osoby o dzialanie ktorzy juz posiadaja dana maszyne. Dostępne są jeszcze ? :] (raczej ten mocniejszy) Jak z panelem itp? Wystawiasz faktury? Dało rade by przetestować przed zakupem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 Nie no bez panelu to odpada - dla mnie to postawa. Jak potrzebuje reset o 4 tej nad ranem to robie a nie czekam aż ktoś u kogo wynajmuje wstanie zje śniadanie i siądzie do kompa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 Jesli chodzi o panel to bedzie mozliwosc odlaczenia go z mojego i podlaczenia pod panel na Ciebie lecz wtedy umowa na 9miesiecy. Nie no bez panelu to odpada - dla mnie to postawa. Jak potrzebuje reset o 4 tej nad ranem to robie a nie czekam aż ktoś u kogo wynajmuje wstanie zje śniadanie i siądzie do kompa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiK 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 @linux, to widocznie słaby w te klocki jesteś skoro o 4 musisz resety robić ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 Chciałem wszystkich prosić o zawieranie pisemnych umów na zakupione serwery. Wysłałem PW do sprzedającego o wzór takiej umowy jeśli takie umowy nie są podpisywane, a z tego co mi wiadomo faktury nie są wystawiane będę zmuszony usunąć temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2007 tiK, a Ty masz za to wielkie pojęcie o serwerach dedykowanych i o interpretacji tekstu. @Bartek mógł byś mi podrzucić linka na PM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach