tabor23 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 Witam Poszukuję polskiej firmy, która mogłaby zaoferować mi dobrej jakości usługi typu resseler. Przyzwyczajony jestem do WHM/CPanel ale mogę przeżyć wszystko Interesuje mnie serwer gdzieś w Europie - najlepiej w Polsce Wysoki up time Transfer - ok 40-50 GB/mc całość Powierzchnia dysku 2-4 GB Możliwość zakładania co najmniej 20 kont klienckich Nieograniczone subdomeny/bazy danych/konta e-mail... Dosyć częsty backup phpMyAdmin PHP 5 a także: Pewny, sprawdzony dostawca Dobry i pomocny support Budżet wynosi około 90 PLN/mc, ale im mniej tym lepiej No i chyba tyle tytułem wstępu Proszę o kontakt na biuro@sp-zoo.pl lub informację w niniejszym wątku Serdecznie pozdrawiam Piotr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 http://www.prohost.pl/hosting.php?spt=10 Jeśli jakiś miesięczny plan to proszę sie kontaktować z supportem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2007 www.neteasy.pl jak do nich napieszesz to bez problemu taki reseller dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2007 Wysłałem ofertę na @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2007 zapraszam do sisco tam napewno dostaniesz dobre warunki servery w polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2007 polecam sisco tylko trza dobrze potestować, bo mają ostrą politykę antyspamową i parę takich malutkich rzeczy konfiguracyjnych, ale ogólnie bomba no i nie za tanio.. hehe.. choć to akurat IMHO plus, bo jakość się liczy, nie promocje, kupony i podkładki pod myszki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tabor23 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2007 dziękuję dziękuję... już odwiedzam i oglądam oferty po zastanowieniu dochodzę do wniosku, że może to być ewentualnie zwykłe konto o ile będzie można w nim utrzymywać kilka witryn, a do nich bazy danych i osobne hasła dostępowe dla poszczególnych domen/serwisów.. ale i tak wolę WHM/CPanel no i żeby jasio@domena1 nie kolidowało z jasio@domena2 jeśli ktoś ma coś jeszcze to proszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2007 jeśli zwykłe konto, to chyba raczej coś na DA / cPanel, czyli jor.pl, albo prohost, hostings.pl.. ktoś tu coś wspominał o masternet i insane, ale nie wiem jakie mają panele.. no i pamiętaj, że to będzie zwykły shared, a chyba lepiej być ciut "wyżej" w hierarchii, a nie na najniższym szczebelku (zasoby, itd.)... prawdziwa czołówka raczej ma albo ograniczenie mejlowe, o którym już wiesz, albo ograniczenia na FTP (chyba, że jeden wystarczy, wtedy np. KEI.pl załatwi sprawę).. oo jeszcze jest IQ.pl - to taki quasi-resellkowy shared.. heh oczywiście mówimy o jakości popartej kilkuletnią bytnością na rynku, dlatego nie mówię nic o hekko, z niepewnością wspomniałem wyżej o jor i prohost (bo po prostu nie znam tych hostów od strony usera), żeby potem nie było : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2007 WitamPoszukuję polskiej firmy, która mogłaby zaoferować mi dobrej jakości usługi typu resseler. Przyzwyczajony jestem do WHM/CPanel ale mogę przeżyć wszystko Interesuje mnie serwer gdzieś w Europie - najlepiej w Polsce Wysoki up time Transfer - ok 40-50 GB/mc całość Powierzchnia dysku 2-4 GB Możliwość zakładania co najmniej 20 kont klienckich Nieograniczone subdomeny/bazy danych/konta e-mail... Dosyć częsty backup phpMyAdmin PHP 5 Proponuję serwer dla resellerów VISP60. Więcej informacji: http://3it.pl/?id=visp60 Opłata abonamentowa miesięczna to 65 zł netto. Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tabor23 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2007 Dziękuję za Wasze opinie i oferty. Wybieram sisco.com.pl - czy dobrze to się okaże Jakby co to Wam napiszę Piotr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2007 na razie jest dobrze : ) nawet bardzo heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2007 I dobry wybór sisco nie ma co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach