Gość jasc Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2008 reszta dyskusji wydzielona tutaj Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy. Napotkane błędy: Link który zaprowadził cię do tej strony jest zły lub nieaktualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enegra 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 Progreso było dobre...jeszcze parę miesięcy temu. Teraz często można spotkać się z ostrymi "zamułami" na serwerach. Hostuję tam swoje forum (nie jest duże, a wręcz małe), a często na przeładowanie strony czekam 15 sekund. Zwłaszcza w porach wieczornych. A szkoda, bo jeszcze nie tak dawno temu słyszałem wiele pozytywnych opinii o Was, mało tego sam polecałem znajomym. Obsłudze zarzucić nic nie można, ale Panowie ; -) Nie okłamujmy się niektóre serwerki to zapchane graty, które aż proszą się o odciążenie. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 Progreso było dobre...jeszcze parę miesięcy temu. Teraz często można spotkać się z ostrymi "zamułami" na serwerach. Hostuję tam swoje forum (nie jest duże, a wręcz małe), a często na przeładowanie strony czekam 15 sekund. Zwłaszcza w porach wieczornych. A szkoda, bo jeszcze nie tak dawno temu słyszałem wiele pozytywnych opinii o Was, mało tego sam polecałem znajomym.Obsłudze zarzucić nic nie można, ale Panowie ; -) Nie okłamujmy się niektóre serwerki to zapchane graty, które aż proszą się o odciążenie. pozdr. graty nie graty od jakiegos czasu jestem na p23 i faktycznie czasem sie przytyka nie jest tak zle jak bylo na p8 ale nie jest az tak dobrze jak by sie chcialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach