pawel_k 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 ponad 4 godziny to chyba wystarczający czas na postawienie niemal każdej sieci? czy obsługa progreso pojechała dokupić sprzętu bo padło wszystko co mieli zapasowe na tych zwielokrotnionych łączach? może w związku z tym że infolinia nie działa ktoś by się jednak z progreso wypowiedział czy serwery ruszą kiedykolwiek? PK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 Dzwonilem przed chwila to dzialala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 Możesz coś wiecej powiedziec co sie dowiedziales na tej infolinii ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 23.04 nie widu nie słychu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawel_k 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 w tej chwili próbowałem - jest automatyczne info to co wcześniej, że serwery nie działają i przewidywany czas usunięcia awarii godzina 22.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 Powiedzieli, ze naprawiaja . Serwery dzialaja tylko jakies lacze padlo. To co tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 to wkoncu nic sie nie dowiedzialem na temat rekompensat bedą czy nie ? prosilbym o zdanie kogos z progreso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 to wkoncu nic sie nie dowiedzialem na temat rekompensat bedą czy nie ?prosilbym o zdanie kogos z progreso Jako Klient napisałbym to trochę inaczej: - przewidywany/przemyślany czas usunięcia awarii +/- - jakaś rekompensata (po całkowitym usunięciu problemu - jak można zapowiadać rekompensaty gdy jeszcze trwa awaria?) rozsądku trochę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 a ponoc zyjemy w czasach, gdy kazda serwerownia ma taki zapas lacz, ze jak padnie jedno to maja 6 innych... zawiodłem sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 zmiencie sobie hosting na inny i bedziecie mieli problem z glowy. ja juz nie moglem zniesc progreso i przenioslem sie do home.pl i teraz tylko moge sie wam przygladac ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Mikołajski 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 rozsądku trochę... Daj spokój, straty idą w tysiące złotych, a Ty mówisz o rozsądku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 co ciekawe admin progreso gdzieś zniknął, czyżby i jego łącze padło? a może boi się zhańbionej opinii?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 Hmmm, może nie opłacili faktury za net i odcieli łącze dla Progreso No bo co innego mogło się stać w firmie gdzie łącza mają zapasowe i urządzania oraz dyski też. Pewnie Progreso wstanie jak systemy bankowe zaksięgują wpłatę W moim banku dzieje się to o 5 rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 Daj spokój, straty idą w tysiące złotych, a Ty mówisz o rozsądku? co ciekawe admin progreso gdzieś zniknął, czyżby i jego łącze padło? biggrin.gifa może boi się zhańbionej opinii?:> Pewnie dlatego, iż spowodowało by to setki innych pytań na które raczej w trakcie awarii nie da się sensownie odpowiedzieć, etc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzeg 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 Oooo Progreso.pl ruszylo ( 23:46 ). P16 jednak dalej lezy... Wazne ze cos rusza;) Edit: 00:02 - znowu lezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 i strona extranetu dziala, tylko cos sie zalogowac nie da:) -- EDIT -- a teraz znowu nic nie dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 super tylko 2h po obiecanym czasie coś się zaczęło dziać p16 dalej leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 p16 stronki juz chodza ps nie wiem czy robili cos z abaza danych ale mam stara baze danych na jednym z serwisow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 no, działa już widzę czekamy na info odnośnie rekompensaty mi by sie podobała druga domenka za darmo :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 no, działa już widzę czekamy na info odnośnie rekompensaty mi by sie podobała druga domenka za darmo :] po co domenka +15 gb trafik/ msc i bedzie gitez:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 nie wiem jak Tobie, ale mi sie przyda domenka ;] trafiku mi styka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 mi dziala www/mail/ssh, ftp nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 odnoszę dziwne wrażenie, że to było coś powazniejszego niż zwykła awaria urządzenia sieciowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gt8 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 p12 ciagle lezy.. najlepsze bo w ofercie jest "wielokrotne łącza tak", "uptime 99,5% tak" pustawe slowa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamesbond 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2007 czekamy na info odnośnie rekompensatymi by sie podobała druga domenka za darmo :] Weź mnie nie wkurzaj z tą domenką. Progreso cię rozpieszcza jak dziecko. Pewnie powołałeś się na ten baner co był na wht i dostałeś domene gratis i rabat 10%. Ja już 2 lata jestem w Progreso, i jestem gorzej niż ty traktowany w sensie marketingowym. Polityka progreso w odniesieniu do starych klientów jest taka sama jak tepsy. Dlaczego? Już to udowadniałem na tym forum, ale panowie admini usunęli wątek a szkoda. ps. P5 dalej leży, wieczór zmarnowany, a coś miałem podziubać na serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach