Gość Zgłoś post Napisano Maj 24, 2007 onet to kpina, jeśli chodzi o usługi hostingowo-domenowe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amfre 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2007 no i po co google rozszerza swoja dzialalnosc ? przeciez mieli byc tylko wyszukiwarka No tak jak mowie, moze być to czasami mylacy tok rozumowania, ale w tym wypadku chyba jednak trafny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2007 Sponsi Nie wiem jak z domenami ale hosting to na prawdę żenada Ahh Jak ja kocham te maila dochodzące na 2 dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2007 A ja się zgadzam z Sponsi ma jedna domenę w onet.pl i im szybciej opuszczę onet tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2007 Własnie dowiedziałem się że na darmowym koncie mail w onecie nie ma przekierowania Mój kumpel chciał przesiąść się do mnie na serwer (mail) ale nie ma przekierowania, gdy klikniemy przekierowanie wyskakuje piękna strona z informacja o update konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach