Rozpusta 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2007 [szukam] Spolszczenie do Direct Admina do najnowszej wersji 1.31 Mam do starszych ale czesc sie nie zgadza Jak ktos ma moze sie podzieli p:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rozpusta 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 No i sobie sam spolszczyłem starsza wersje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2007 To może udostępnij ją dla innych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 ktos sie podzieli spolszczeniem do DA? z góry dzięki pozdrawiam YacentY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 kup DA np: w hc.pl z spolszczeniem za 250zł^^ to będziesz miał jak ja A ja bym się może i podzielił, ale nie jest moje i nie wiem czy mogę heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 kupilem bezposrednio w DA bo mialem juz dosc problemow z firmami które sprzedawaly 2-miesieczne dozywotnie licencje!!! pozdrawiam przy okazji gorąco usera o ksywie rusel pozdrawiam YacentY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 to podeślij zapytanie do hc.pl to może ci 'odsprzedadzą' pl za jakieś groszowe sprawy pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2007 kupilem bezposrednio w DA bo mialem juz dosc problemow z firmami które sprzedawaly 2-miesieczne dozywotnie licencje!!!pozdrawiam przy okazji gorąco usera o ksywie rusel pozdrawiam YacentY ile zaplaciles w DA? hc.pl to raczej solidna firma bo istnieje juz długo (kilka lat) Edf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yacenty 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2007 na poczatku placilem 29$ mies, bo nie bylem pewien czy mi to nada, a pozniej sie dogadalem i kupilem jako licencje internal wiec groszowe sprawy, na pewno duzo mniej niz 250zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach