Wloz_mi_tu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2007 Witam! Poszukuje VPS z Windowsem. Parametry jakie mnie interesują: Łącze - nielimitowane Możliwosc VNC lub pulpitu zdalnego. Bardzo dobra serwerownia. Cena 300zł/rok, mozliwosc PayPal Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2007 300/12=25 Taaa. Coś jeszcze jaśnie pan sobie życzy? To zdecydowanie za małe wymagania jak na tak wysoką płatność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wloz_mi_tu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2007 Znalazłem np. w netclusive.de - obliczając koszty wyszło 304zl/rokKto szuka, ten znajdzie xD Zna ktoś z Was coś jescze innego? Tańszego moze? Koniecznie z Windowsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2007 no ale chyba masz tam limit danych.... a nie bez jak chciałeś... ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2007 Jak dla mnie 6*17,98*3,63 to trochę więcej niż 304zł. Pomijając już kwestię że sam podajesz warunki i później ofertę która ich nie spełnia. Inna sprawa to praca na serwerze win z 256ramu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wloz_mi_tu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2007 Ehh, sorry wielkie za moje błędy - patrzyłem na serwery z Linuxem - dlatego takie ceny mi wyszły. Wracając do tematu, jakie VPS z Windowsem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach