shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2007 potrzebuje "kilka" serwerow proxy (high anonymous) , zalozenie jest takie ze potrzebuje sciagnac ok 250gb z serwera w stanach bedzie to duzo malych plikow .html sciaganych przy uzyciu progamow typu Teleport - moj problem jest taki ze mnie banuja potrzebuje 10 IP/25gb transferu kazde LUB 25IP / 10gb LUB najlepiej 50 IP po 5GB kazde - IP mysle ze powinny byc z roznych klas adresowych lokalizacja dowolna, byleby to przyzwoicie dzialalo - ja lacze sie z Polski , sciagam pliki z USA. domyslam sie ze moze byc problemem dla jednej firmy udostepnienie adresow z tylku klas/serwerowni - prosze o podesylanie mozliwych ofert , moze uda mi sie skompletowac "oddzial bojowy" jesli to mozliwe prosilbym o podsylanie ofert w postaci kraj/ip/transfer/cena z gory dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2007 Prześlij mi na PW, ile jesteś w stanie za coś takiego zapłacić, a ja zobaczę co da się zrobić Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2007 Prześlij mi na PW, ile jesteś w stanie za coś takiego zapłacić, a ja zobaczę co da się zrobić Pozdr. ale jak mam Ci napisac ile jestem w stanie zaplacic jak nie napisales co mozesz zaoferowac - od pupy strony takie podejscie , prosze jednak o oferty co moge dostac i za ile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2007 pw poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach