Noone 19 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2007 Chciałbym się dowidzieć czy ktoś z was miał styczność z panelem http://ispsystem.com/en/index.html ? Wygląda całkiem interesująco, sporo funkcji, wygodny, przejrzysty. Test dostępny na stronie niewiele mówi o wadach. Z kruczków widzę w poprawkach "And sometimes such user gained the access to the other databases." Ciekawe czy więcej tego jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 Ja używam tego panelu od kilku miesięcy (widzę że temat bardzo stary) A do panelu nie mam żadnych uwag - działa mi wyśmienicie a jak coś zepsuję się support bez problemu może sie zalogować na root i pomóc w usunięciu usterki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 Jakieś nowe wrażenia z użytkowania ispsystem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 Jestem bardzo zadowolony. jak coś mam licencje na sprzedaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 @scz właśnie się zarejestrowałem jako partner . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 Ja też jestem partnerem ale mam więcej licencji więc tym samym lepsze ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 Domyślam się, ale i tak te 500euro przedpłaty muszę wykorzystać. Aczkolwiek narazie po wstępnych testach panel mi się podoba. Z ciekawszych rzeczy które zwróciły moja uwagę to: - automatyczna aktywacja licencji (niby nic, a cieszy) - zbiorczy panel do zarządzania wszystkimi serwerami - obsługa postgresa - greylisting z możliwością włączenia / wyłaczenia dla dowolnego konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2009 Odnośnie panelu jeżeli będziesz miał tysiące kont a nie setki musisz zmienić system obsługi Panelu z plików (bo na nich działa na mysql) a domyślnie jest na plikach jeżeli będziesz miał tysiące kont zacznie się mulić TO tak ostrzegam na przyszłość. W ISP jest ciekawy też system backupów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach