mmac 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2004 mam zamiar stworzyć portal regionalny 10tys miejscowosci i chciałbym również oferować darmowe konta pocztowe tylko nie wiem jak to wszystko zorganizować(wielkosc skrzynki itp) bo mie stac mnie na razie na konta po 100gb. a może stać. macie jakis sprawdzone oferty?? [edit] hmm, ja ty napisałem 10tys miejscowosci :shock: chodzilo mi o liczbe mieszkancow :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2004 a ile miejsca mozesz przeznaczyc na te konta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2004 no o co chyba własnie pyta... Ja bym proponował rozmiar: 20MB darmowe, a wieksze płatne - z jakimis bajerami typu powiadomienie SMS, antywirus, antyspam itp... A co do serwera... Hmmm, trudna sprawa, ale jest kilka firm, które oferuja serwery dedykowane na poczte. Zawsze mozna samemu postawic - to wyjdzie chyba najtaniej - bo taki serwer pocztowy to wbrew pozorom nie potrzebuje jakiegos genialnego lacza - 2-3mbit/s wystarcza. Na poczatek. A potem najwyzej kupisz sobie wieksze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmac 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2004 a ile miejsca mozesz przeznaczyc na te konta ? kolega LAMAcz^^ mowi, że 20MB, ja na początek bym dał 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2004 mi chodzi - ile lacznie na wszystkie konta razem wziete... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmac 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2004 mi chodzi - ile lacznie na wszystkie konta razem wziete... aha, no na początek może 10gb, no i transfer 5gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2004 Mysle ze 20 mb bedziej najbardziej optymalne i jakies ograniczenia co do wielkosci wyslanego listu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blind fish 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2004 Ja bym na początek (aby udzie zaczeli z tego korzystać) dałbym 50 albo 30 MB, bo nie ważne ile się da i tak tylo 1% może będzie wykorzystywał faktyczną przestrzeń, reszta i tak będzie wykorzustywała z 300-400 KB. Do tego jakiś webmail, antywirus, i powiadomienie na sma i będzie gites Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2004 My dajemy 30 MB i faktycznie tylko maly procent ludzi wykorzystuje wiecej niz polowe danej im pojemnosci faktycznie lepiej zainwestowal z filtry antyspamowe i antywirusowe niz pojemnosc. z pojemnoscia teraz sie nie powalczy bo i tak najwieksi juz daja za free po 100 MB - Interia, 250 MB - o2.pl a lada dzien pewnie pojawia sie jeszcze lepsze oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmej 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2004 take jak gmail.com z 1 Gb :] spymac tez ma 1 Gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach