Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Witam, Podejmę się dowolnego zlecenia dotyczącego wdrożenia i administracji systemów linuksowych. Posiadam doświadczenie z większością popularnych dystrybucji. Podsumowanie umiejętności: • Konfiguracja serwerów WWW(Apache, lighttpd, Nginx), Poczty(Postfix, Sendmail), DNS(Bind, Powerdns), FTP(ProFTPd, vsftpd), Proxy(squid, haproxy) • Konfiguracja i administracja serwerami baz danych MySQL i PostgreSQL • Konfiguracja sieci (nat, routing, vpn) Ceny można negocjować w zależności od wielkości i złożoności zlecenia. Kontakt: e-mail: mateusz@sojda.pl jid: matt@jabster.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2009 Korzystam z usług Mateusza już od ponad roku. Śmiało mogę polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forma Życia 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2009 Z usług administracyjnych i wdrożeniowych oferowanych przez p. Mateusza korzystam z grubsza od roku, jest solidny i sumienny, lubi to co robi, zatem polecam każdemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belus_27 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Ostatnio korzystałem usług pana Mateusza i jestem wręcz zadowolony. Solidnie, szybko i mogę polecić każdemu kto chcę skonfigurować serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach