nexis 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Czy u was również nephax.com nie odpowiada na pingi ani strona się nie wczytuje? Mam tam serwer i niestety jest nieosiągalny (nexis.pl)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Jakub 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Hekko i HitMe, które utrzymuje tam swoje maszyny również nie działa. Chyba jakaś poważna awaria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 U mnie też lipa :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatekx 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Chyba coś faktycznie im padło. Mam dwa VPSy w hitme i żaden nie odpowiada :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Nie ten dział I rzeczywiście coś u nich padło . Na pewno nie zasilanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nexis 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Na pewno nie zasilanie Skąd taki wniosek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Bo co niektórzy mają tam szafę wpięte do ich zasilania . Tylko że osobne łącza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nexis 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Bo co niektórzy mają tam szafę wpięte do ich zasilania . Tylko że osobne łącza Rozumiem że te maszyny, o których mówisz, działają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Tak mi się zdaje bo odpowiadają na ping i tracert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Mi już działa :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 To napewno nie zasilanie to wiem na 100%. Moze ktos ma wiecej informacji co sie stalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Mi serwerek CS śmiga cały czas Zaraz sprawdzę UPTIME Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nephax.com 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2009 Awaria dotyczyła dostępu do sieci, przerwa trwała 21 minut. W ciągu dwóch tygodni powinniśmy zakończyć prace nad przebudową naszej sieci (czekamy jeszcze na sprzęt od HP) i wtedy każdy element sieciowy będzie zdublowany. Później zaproponujemy naszym Klientom możliwość wpięcia się dwiema kartami sieciowymi w dwa osobne switche, tak, żeby awaria dowolnego sprzętu po drodze nie odcięła dostępu do serwera Klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach